It´s raining cats and dogs.   2 comments


Zondagmiddag 15.10 uur, 26 augustus 2012.

Het regent en nog hard ook!  De laatste behoorlijke bui was op 4 april en nu staat er op het weerstation te lezen, “It´s raining cats and dogs. ”  Eerst vielen de HD satellietzenders weg, dan weet je meestal dat het niet lang meer gaat duren. En als het hier regent regent het ook hard, met een snelheid van 115 mm per uur kwam het water naar beneden. Helaas een beetje kort zo´n 15 minuten maar toch bijna 15 mm. Dat is niet voldoende maar telt lekker mee. Het is toch 15 liter per vierkante meter. Lekker voor de rozen en de andere planten want aan de druppelleiding hebben ze het niet echt naar hun zin. Voor het eerst in 28 dagen komt de temperatuur niet boven de 30 graden maar blijft vandaag net steken op 29,9 en nu is het nog maar 24 graden, lekker koel en fris.

Geplaatst26 augustus 2012 doorEdwin inGeen categorie

2 Reacties op “It´s raining cats and dogs.

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Hier is de regenton ook lekker gevuld voor de eerste keer.
    775L van +/-90m² =8.5mm
    Hopelijk vannacht nog een een beetje erbij.

    Ps loopt je weersite weer een dag achter?

    • Hier 21,8 mm. Dat is echt lekker voor alles, niet zo´n klein beetje waar je niets aan hebt. Badje zit iik weer goed vol. Die kast was nu pas echt nat geworden. 😉
      Ik blijf een beetje problemen houden met de weersite. Niet met Wunderground. Om de 48 uur sluit de pc zich nu af en start weer op. Dat zou voldoende moeten zijn om de boel toch opgang te houden. Ik heb hem nu even opnieuw opgestart en hij maakt nu weer contact met internet. Toch komen nog niet alle gegevens door? Ik ga nog even zoeken….

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.