November 2022.   5 comments


Zondag 4 december 2022 (door Cokky).

Etentjes met al dan niet jarige vrienden, vergaderingen, al dan niet met een hapje en een drankje, rondleidingen door de verschillende dorpen in de Vall de Pop, de agenda loopt aardig vol deze maand. Een foto-opdracht voor de school, bezoeken aan nieuwe toeristische onderkomens, de Gastronomische Feria in Llíber, en dan is december nog maar net begonnen. Naar de verkiezing van het bestuur van de fietsclub ga ik alleen, want inmiddels is er een inbraakgolf in het dorp dus laten we het huis niet onbewaakt achter. Er wordt extra politie ingezet dus hopelijk krijgen ze de daders gauw te pakken. Vanwege de landelijke bezuinigingen is de kazerne van de Guardia Civil maar beperkt bezet. Edwin bezoekt de cardioloog en dat leidt tot goede uitslagen. De kachel gaat bijna drie weken later aan dan gebruikelijk en er valt op de valreep nog lekker wat regen zodat het jaartotaal ruim boven de 1050 mm oploopt. Verder zijn we druk aan het fietsen, poezen knuffelen, brood bakken en fotograferen, en komen de kerstdagen steeds dichterbij. Het plein is opgebroken en wordt voetgangersgebied dus dit jaar vinden de kerstactiviteiten plaats op het pleintje bij het gemeentehuis. Mijn verlanglijstje is al onderweg naar de Drie Koningen!

Geplaatst4 december 2022 doorEdwin inGeen categorie

5 Reacties op “November 2022.

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Heerlijk om jullie mooie verhalen te mogen lezen. Over de fantastische Jalón vallei, en de folklore. Dankjewel Cokky en Edwin.
    Hele Fijne december mnd en hele Fijne feestdagen toegewenst🎅🤶Willem en María Gruijters

    María Gruijters-Zengers
  2. Wat praat je ons weer eens lekker bij Cokkie. Wat ben jij druk joh. Wel beter dan je zitten vervelen. Edwin had toch hoop ik geen narigheid?

    • Niet echt hoor. Ik heb al 20 jaar af en toe hartritme storingen. Soms duurt het wel 6 weken voordat er eentje komt.(atriale tachycardie) De laatste keer kreeg ik (door persen) mijn hartritme niet snel goed. Het duurde 40 minuten maar nu heeft de cardioloog me een nieuwere techniek geleerd. Verder is alles onderzocht en alles was erg goed. Dus geen zorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: