Wandelen en worsten   3 comments


Zondag 13 maart 2022.

Na een regenrijke week is het vandaag een goede dag om de uitgestelde evenementen in te halen: de “vrouwen”wandeling ter gelegenheid van de Día de la Dona in Xaló en het worstenfeest in Llíber. Eindelijk weer eens een dag met wat activiteit, eindelijk weer eens bijkletsen met mensen die ik al heel lang niet meer gezien heb. Het is heerlijk om weer thuis te komen met veel foto’s. We zijn vorige week met vrienden uit eten geweest bij Manolo in Senija, een ander etentje werd afgelast wegens Corona. Maar voor de dorpsfeesten worden voorzichtig de programma´s opgesteld, in de bibliotheek is het voorleesuurtje opgestart, vergaderingen worden niet vaak meer on-line gehouden, er komt weer wat meer leven in het dorp. Verder gaan we gewoon door met fietsen, brood bakken en de poezen verwennen.

Geplaatst13 maart 2022 doorEdwin inGeen categorie

3 Reacties op “Wandelen en worsten

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Weer leuk bijgepraat. Is dat in Lliber wat eigenlijk vorige week zou zijn. Heerlijk weer een beetje het normale leven terug. Zou het weer van de week echt een beetje mee kunnen gaan vallen? Ik las zoiets.

    • Klopt, dat is dus een week opgeschoven. Vanaf woensdag wordt er flink wat regen verwacht. Als ik het optel tot en met zondag zo’n 70 mm. Afwachten wat het gaat worden. Het wordt in ieder geval mooi groen!

  2. Het was weer heel gezellig op het pleintje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: