Lockdown corona, week 10 (fase 1)   6 comments


 

Zondag 24 mei 2020 (door Cokky).

Ik wíl helemaal geen nieuwe fiets. Ik ben gehecht aan mijn meer dan 20 jaar oude Giant, die me vergezeld heeft op onze reizen (vakanties zal ik het niet noemen) door Spanje, Engeland, Nederland, Chili en Zuid-Afrika. Ik heb afgezien en genoten op die fiets. Hij wordt nog dagelijks gebruikt voor woon-werkverkeer en boodschappen doen maar hij trapt door, en er is van alles kapot en niet meer te repareren. Echt plezierig fietst het niet. Volgens Edwin is alleen het frame nog goed en moet er echt een nieuwe fiets komen en hij bestelt een Cannondale Tesoro voor me bij Boronat. En ik geef het toe: het is toch wel erg fijn om weer een goede fiets te hebben, met alles erop en eraan dat wérkt.  Onze corona actieradius is net verruimd van 1 naar 5 kilometer en we mogen ook in de buurgemeente wandelen en fietsen. Afgezien daarvan ben ik niet van plan om nog zulke zware tochten te ondernemen dus zoveel kilometers als de Giant zal hij niet maken. Toch is na een paar rondjes in de buurt het fietsplezier weer een beetje terug. Fietskamperen in Nederland, op mijn nieuwe fiets, daar krijg ik nu toch wel zin in.

 

 

Geplaatst24 mei 2020 doorEdwin inGeen categorie

6 Reacties op “Lockdown corona, week 10 (fase 1)

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. En dan een rondje Flakkee natuurlijk ! 😃

  2. Heel veel plezier van en met je nieuwe fiets Cokkie

  3. Gefeliciteerd met de nieuwe fiets maar ik heb nog een goed werkende Giant met hydrolische remmen. Ideaal in de bergen met bepakking.

  4. Wat heerlijk om te zien dat alles weer open gaat! Spanje zonder buitenleven met terrassen markten en fiestas is toch helemaal niets. En dan het perspectief weer op de fiets te kunnen gaan. Die nieuwe ziet er kek uit! Veel plezier daarmee!
    Johanna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: