Lockdown corona, week 1.   7 comments


Zondag 22 maart 2020.

Hoe vanzelfsprekend was het: naar het strand, uit eten, een rondje fietsen van 100 kilometer. De strenge maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus in Spanje hebben als gevolg dat iedereen thuis moet blijven. Alleen voor noodzakelijke boodschappen mogen we nog de deur uit, en om de hond uit te laten. Maar dat mag niet samen, er mag slechts één persoon in een auto zitten of met een hond lopen. Dus Edwin fietst rondjes in de tuin, de tijd wordt gevuld met schoonmaken en opruimen en tv kijken en internetten en lezen. Het gaat regenen, dat maakt het wat makkelijker om thuis te blijven. Week 1 zit erop, nog minstens drie te gaan. En nu maar wachten op betere tijden, en hopen dat we dan weer naar het strand kunnen, uit eten in restaurantjes en lange tochten fietsen.

Geplaatst22 maart 2020 doorEdwin inGeen categorie

7 Reacties op “Lockdown corona, week 1.

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Bedenk hoe gelukkig we nog zijn met een grootte tuin, al die mensen met kleine appartementen worden zot na 4 weken thuis zitten.

  2. Dat wordt een groot feest als we allemaal weer tevoorschijn mogen komen Edwin. Wat een rare tijd zo. Van mij mag het toch wat beter weer worden hoor. Lekker een spannend boek lezen op het terras vind ik veel leuker. Wat heeft Cokkie het ontzettend druk met alle berichten wat betreft Corona. Petje af voor haar. En als iedereen zich houdt aan de voorschriften is er al veel gewonnen.

  3. Edwin, het lijkt net de Rotterdamse Zesdaagse. Maar je hebt toch geen mountainbike.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: