FDJ in de vallei   5 comments


Vrijdag 14 december 2018.

Al vroeg is het ongebruikelijk druk in de wijnvelden. Auto´s, mannen die rondlopen, wat is er aan de hand? Gaan ze met een ploeg mannen druiven snoeien of zouden het jagers zijn die de konijnenplaag gaan aanpakken? Als we later dichterbij komen zien we dat er wielrenners bijgekomen zijn, de ploeg van FDJ is neergestreken in Calp en heeft de vallei uitgekozen om foto’s en video’s te maken van de renners. Een dag of tien geleden zaten er nog mooi gekleurde bladeren aan de druivenstruiken maar inmiddels zijn ze er allemaal af. Er staat een fris windje dus de renners die niet aan de beurt zijn zoeken beschutting in de auto’s. Later wordt de zon krachtiger en neemt de wind af. Ze zijn nog uren bezig en er vliegt zelfs een drone over de Pla de Llíber. We zijn benieuwd naar het resultaat.

 

Posted 14 december 2018 by Edwin in Geen categorie

5 responses to “FDJ in de vallei

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spanje ….altijd iets te doen . 💃🍷 mooie feestdagen …. 🎄

 2. Het is al weer druk met de renners, en Edwin, we hadden het onlangs nog over de regen op FB, Is er vorige nacht voldoende gevallen? We hadden toch nog 100 mm nodig dit jaar?

  • Er viel nog een flinke bui van 30 mm. Dat maakt 630 mm om aan het gemiddelde te komen ontbreekt er nog 70 mm maar goed, het is een gemiddelde hè. Met de hoeveelheid regen gaat het dus goed.

 3. Hola Edwin, Ik heb een vraag waar jij of de mensen om je heen wellicht een antwoord hebben. Op een van onze wandelingen in de bergen ten zuiden van Gata kwamen wij een lange uitgehakte tunnel van ca. 50 meter lang en met aan het eind een gat loodrecht naar beneden van een meter of 10 diep. Mijn vraag aan jou is of jij of Cocky misschien meer hierover weten, wie het gemaakt heeft wanneer en vooral waarom? Bijgaand wilde ik 2 google earth fotos met de locatie meesturen, maar dat lukt me niet via dit mailadres. Heb jij voor mij misschien een mailadres waarop dat wel zal kunnen?

  Vriendelijke groeten , Rutger Bogtman r. Denia.

  >

  Marjolein en Rutger Bogtman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.