In Campell: restaurant Nou Cavall Verd   3 comments


Vrijdag 11 augustus 2017.

Hij is net een maand open en meteen vanaf het begin zingt het bericht al rond: “daar moet je gaan eten…!”. Vandaag is het zover: we rijden naar Campell en hebben gereserveerd bij El Nou Cavall Verd. Wat zal ik er van zeggen? Het uitzicht is schitterend, het eten fantastisch, goed brood, de bediening bijzonder aangenaam, leuke obers, de toetjes spectaculair, de carajillo de beste ooit, de inrichting een leuke mix, de sfeer informeel en uiterst prettig. Evarist komt regelmatig naar de tafel om wat te vertellen en te checken of we het wel lekker vinden. In 2011 is hij de beste kok van Spanje, lees ik later op internet. We zijn onder de indruk, dit restaurant is een juweeltje, een echte aanwinst voor de omgeving. En de rekening? Menu, met een fles wijn die we delen met ons drieën, inclusief fooi 33 euro pp.. Alles klopt hier, we komen zeker terug.

Posted 11 augustus 2017 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “In Campell: restaurant Nou Cavall Verd

Subscribe to comments with RSS.

  1. Was een enorme leuke ervaring. Eerlijk gezegd zijn we wel wat gewend, maar deze wandelt met stip de top 3 binnen.

  2. Wij hebben er op ’n zaterdagmiddag in juni gegeten, fantastisch. Was pas een week open 2 weken later wilden we er weer gaan eten, gesloten en de week erna ook.
    Verbaasd me dat ze nu weer open zijn. Jammer dat ze alleen ’s avonds open zijn. Ik rij niet graag in donker terug naar Denia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s