Vall d´Alcalá, 20 jaar later   3 comments


 

Donderdag 13 april 2017.

Twintig jaar geleden brachten we met Pasen een bezoek aan Vall d´Alcalá, een slaperig dorpje in het binnenland. Het ligt hier niet zo heel veel kilometers vandaan maar door alle bochten schiet het niet erg op en lijkt het veel verder weg. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd, maar aan de andere kant toch weer wel. Er is iets meer welvaart, huizen zijn opgeknapt en er is meer toerisme: mensen komen het binnenland in om te wandelen en te genieten van de rust en het landschap. De kersenbomen zijn bijna uitgebloeid, meidoorn en appelbomen zijn nu aan de beurt om hun mooiste bloesemtooi te showen. Een goed restaurant was er niet, voor zover we ons kunnen herinneren, twintig jaar geleden. En ook daar is verandering in gekomen.

Dus natuurlijk gaan wij, na een wandeling, lunchen bij Font d´Alcalá, waar Inéz een heerlijke maaltijd bereid heeft, twee tapas en een salade, lam (of een ander hoofdgerecht) en een heerlijke proeverij van toetjes. Als de fles wijn leeg is, spreiden we een dekentje uit op het gras, in de schaduw van een kersenboom, net als twintig jaar geleden, voor de siësta.

 

Posted 13 april 2017 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Vall d´Alcalá, 20 jaar later

Subscribe to comments with RSS.

  1. Prachtige foto,s van toen en nu ,mooi opgeknapt ,en goed omschreven ,geniet er van ,te meer omdat ik de omgeving nu beetje ken ,dank je wel ,Edwin Huge !

    Anny .Creemers
  2. Één woord : schitterend !!!!

    rijk en ria van Eck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s