Feslali, het bloemenfestival van Alcalalí   3 comments


img_4943-1

Zaterdag 25 februari 2017 (door Cokky).

Het went, moet ik zeggen, het leven als “politicus”. “Het gaat alleen maar om de foto´s”, zou Nuria zeggen, die zich verre houdt van alles wat naar politiek riekt. En ja, gezien worden is een belangrijk deel van het politieke bestaan. Een hoge politicus geeft een signaal af als hij zich ergens vertoont. Dus dat Joan Baldovi, gedeputeerde en woordvoerder van Compromis, voor de tweede keer in een maand naar Alcalalí komt, is een hele eer en een opsteker voor de burgemeester en haar ploeg. Samen met nog twee politieke kopstukken en een flink aantal burgemeesters uit de omgeving zijn we aanwezig bij de officiële opening van de “Fira”, de nijverheidsmarkt en biologische markt. Vergezeld door de muziek lopen we de markt op en neer, bezoeken het museum, maken foto´s op het plein, praten met de mensen van de Mercat de la Terra en strijken neer aan de tafels op het plein voor een hapje en een drankje. Al lopend wordt er overlegd, ideeën worden uitgewisseld en afspraken gemaakt.

De ploeg van Alcalalí heeft ontzettend zijn best gedaan om het dorp te versieren en “Feslali” groots af te sluiten. Het is leuk om daar iets aan bij te mogen dragen, en ik krijg steeds meer het gevoel “erbij” te horen. En het kan aan mij liggen, maar ze zijn allemaal prettig gezelschap.

 

Posted 25 februari 2017 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Feslali, het bloemenfestival van Alcalalí

Subscribe to comments with RSS.

  1. ‘tIs wel feslali ipv feslala !!!!

  2. Feslala of Feslali, het was in ieder geval leuk.

  3. Haha, leuk artikel met mooie foto’s. Ook mooi dat politici zich op deze manier inzetten voor sociale verbondenheid tussen mensen. Politici kunnen zo dienstbaar zijn als in het boek “The servet as a leader” Of om in Spanje te blijven met de eigentijdse filosoof Fernández Savater “Het goede leven”.

    Willem Gruijters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s