Op bezoek bij Bodega Mendoza   3 comments


img_4537-1

Dinsdag 14 februari 2017 (door Cokky).

Vanuit de Ruta del Vino de Alicante zijn de informatrices van de Tourist Infos uitgenodigd voor een bezoek aan de Bodega Enrique Mendoza, in Alfàs del Pi. In de presentatie over het doel en de resultaten van de Ruta komen vier van onze eigen foto´s voorbij en dat voelt goed. Daarna krijgen we een uitgebreide rondleiding door de kleinzoon van de man die de bodega opgericht heeft. Gepassioneerd vertelt hij over zijn werk en zijn wijnen en de filosofie: ecologisch en alles wat hij koopt aan materiaal is zo lokaal mogelijk. Hij leidt ons rond in de kelder en langs de bottelmachine. Daarna krijgen we zes wijnen te proeven, heerlijk. We zullen een bezoek aan deze bodega zeker adviseren aan bezoekers van de Tourist Info die belangstelling hebben voor wijn.

Omdat we om 14.00 uur op de volgende afspraak moeten zijn, nemen we een beetje gehaast afscheid. En pas later bedenken we ons dat we één belangrijk onderdeel van de bodega niet gezien hebben: de winkel. Dus we zullen een keer terug moeten.

 

Posted 14 februari 2017 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Op bezoek bij Bodega Mendoza

Subscribe to comments with RSS.

  1. Beste Edwin, Zoals altijd een helder en mooi geschreven stuk over jouw passies en foto’s erbij. Ik lees ze zonder uitzondering met veel plezier. Jouw bezoek aan Bodega Mendoza en jouw advies daarbij ga ik zeker opvolgen. Ik ga ook wat medeleden van de Nederlandstalige in Calpe daarvoor enthoesiasmeren. Hartstikke bedankt weer. Groet, Willem

    Willem Gruijters
  2. Weer een heel leuke post, ook wij gaan zeker deze bodega bezoeken. Dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.