Kijk uit: er ligt weer vergiftigd vlees   3 comments


Gisteren (6 februari 2017) zijn bij Pinos weer twee honden het slachtoffer geworden van vergiftigd vlees. Ook Poppy is twee keer bijna dood geweest:

Dinsdag 13 maart 2012

Poppy-vergiftigdWe hebben een prachtige wandeling gemaakt aan de overkant van de Bernia en de auto geparkeerd op de “zona de acampada”. Als we weer terug zijn bij de auto pakt Poppy iets van de grond. ” Laat los, bah.”, spreek ik Poppy vermanend toe. Te laat, ze heeft iets van de grond gegeten en ik weet niet wat. Nog geen vijf tellen later pakt ze weer wat van de grond maar nu laat ze het het wel los en het is een stukje verdroogd vlees. Ik leg er een grote steen op want je weet maar nooit. Een jaar gelden was ze bijna dood door giftig vlees. Al snel weten we zeker dat het toch weer vergiftigd vlees is geweest, ze schuimbekt, ze poept heel de auto onder en kan niet meer staan. Redelijk snel zijn we bij de dierenarts, handig die siësta want de dierenarts is net weer opengegaan om 5 uur. Poppy aan het infuus, met regelmaat krijgt ze een injectie, ze knapt op maar loopt nog erg wankel. Fijn dat we Aisha hebben thuisgelaten, die is nog kerngezond. Hoewel het verboden is verspreiden jagers vergiftigd vlees om de vossenstand te bepreken. Maar ook dassen, egels, roofvogels en honden worden hier slachtoffer van. Morgenochtend om 10 uur op controle bij de dierenarts.

Posted 7 februari 2017 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Kijk uit: er ligt weer vergiftigd vlees

Subscribe to comments with RSS.

  1. Wat een klote streek; doe je hier ook aangifte van?

    • Ja, mensen kunnen daar aangifte van doen en doen dat ook hoor. Maar probeer maar eens iemand te betrappen. Overigens nemen wij de honden niet meer mee naar plekken waar jagers fazanten en patrijzen voeren. Het stukje over Poppy is uit 2012.

  2. Kloothommels!!! Beterschap hopelijk komt het goed Sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.