Derde verjaardag van de Mercat de la Terra   6 comments


verjaardag mercat

Zaterdag 7 mei 2016 (door Cokky).

Hoe vier je de verjaardag van een biologische markt? Natuurlijk moet het plein versierd worden. We lenen vlaggetjes van andere markten en van de gemeente Gata mogen we tien doeken lenen van de “Art al Vent” om aan de balkons te hangen. Muziek moet er komen, en mensen in klederdracht die door het dorp lopen en over de rommelmarkt om mensen naar het plein te lokken. Niet alles ziet er aanvankelijk feestelijk uit: er wordt regen voorspeld, er zijn te weinig mannen van de gemeente beschikbaar om te helpen opzetten, en waar blijven die mensen van het recyclingbedrijf nu?

Zoals gebruikelijk komt alles goed. De vlaggetjes hangen, de zon schijnt zelfs even, de activiteiten rond het thema “recycling” beginnen precies op tijd en het is gezellig druk. Pas om twee uur valt er even een spettertje maar dan zijn we al aan het afbreken. Het was een geslaagde verjaardag, op naar de volgende!

Posted 7 mei 2016 by Edwin in Geen categorie

6 responses to “Derde verjaardag van de Mercat de la Terra

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gelukkig dar Edwin en ik geproost hebben, ofschoon het mij van de verjaardag was ontgaan. We hadden nu een stoeltje en zaten prima, maar meer in het zicht, dus we moesten ons gedragen.

 2. Leuke sfeer , mooie foto’s .
  Op naar het volgende evenement …… Zal niet lang duren …..
  gr.grt. RenR

  rijk en ria van Eck
  • Morgenochtend zelfgemaakte wijnen proeven in LLiber met Henk. Daarna om 14.00 uur verzorgen de Festeros op het plein een rijstgerecht, arroz a banda. Dus gaan we daar eten en om 16.00 uur treed de band Titanic op. We zullen dan ook wel ten ondergaan als de Titanic.

 3. Maar herrijzen gelukkig ook weer ….. 🍷🍷

  rijk en ria van Eck
 4. De Titanic ging in water ten onder niet in de drank 😀. Jullie programma voor vandaag ziet er gezellig uit dus dat overleven jullie wel.
  Kus. XXXXX
  Henk en Riet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s