Werkbezoek aan Valencia.   2 comments


Woensdag 20 april 2016 (door Cokky).

Het begint al goed: na bijna twee uur onderweg te zijn geweest krijgen we te horen dat de mevrouw waar we een afspraak mee hebben, er niet is. En nee, ze heeft ook niet gezegd dat er een afvaardiging van het gemeentebestuur van Xaló op bezoek zou komen. Gelukkig is er iemand anders die snel wat dingen bij elkaar zoekt en ons kan vertellen wat ze allemaal voor ons kunnen doen voor de volgende Mercat de la Terra die als thema “recycling” heeft. Zeer tevreden verlaten we het pand en lopen weer terug richting station, door het stadspark in de Turia. We bekijken onderweg nog een tentoonstelling over afval en lopen in het historische centrum langs de “Corts”, het parlement van de Comunidad Valenciana.

Toevallig staat er net een man buiten die onze burgemeester kent en we worden uitgenodigd om binnen te komen. We krijgen een uitgebreide rondleiding door het oude paleis van de Borgia’s dat is omgevormd tot het parlementsgebouw. We mogen lunchen in de bedrijfskantine en zien plekken en ontmoeten personen die Lorena en ik alleen van de televisie en de kranten kennen. Daar zitten we dan opeens mee aan tafel… Na de lunch lopen we via de binnenplaats en wat staat daar: een jonge kastanjeboom, opgedragen aan Anne Frank. Op het plein bij de fontein moet er een selfie gemaakt worden, voor de verzameling. We hebben een fantastische dag gehad, besluiten we knikkebollend, terwijl de trein ons weer richting huis brengt.

Posted 20 april 2016 by Edwin in Geen categorie

2 responses to “Werkbezoek aan Valencia.

Subscribe to comments with RSS.

  1. De Anne Frankboom zou die echt opgekweekt zijn uit een kastanje van ” de boom ” ? Als dat echt zo is dan is het helemaal leuk om zoiets op die plek aan te treffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s