Prachtig   Leave a comment


IMGL4639_001

Maandag 22 februari 2016.

ManderijnenPrachtig weer wordt het zo rond een uur of 10. Zomers warm, vinden de Fransen het maar dat is onzin want hoe verder we het binnenland ingaan hoe koeler het wordt. Eerst Coll de Rates op. Fred staat op scherp en fietst een persoonlijk record van 17 minuten en 7 seconden. Die tijd fietsen profs zoals Cancellara ook. Erg knap van Fred.

Voorbij Tarbena bloeien de amandelbomen nog. Het is er 16 graden en alles bloeit prachtig. Daarna via Castell de Castells weer terug naar Denia. Er is nauwelijks wind en het wordt 22,7 graden in de vallei. De wegen in het binnenland zijn uitgestorven en het is heerlijk fietsen.

Cap Velo verblijft in Denia en via een klein sluipweggetje is het hotel prettig te bereiken. Het enige drukke stuk is vanaf Pedreguer naar La Xara. Iedere keer denk ik hoe fijn het zou zijn als hier in de vallei een mooi sporthotel zou zijn. Gelijk rustig op pad en als je een keertje naar de kust wilt ben je er zo. O ja, bijna vergeten, daarom hebben wij deze plek ook uitgezocht om te wonen. Nu alleen weer eens het fietsen oppakken.

Posted 22 februari 2016 by Edwin in Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s