Stukkie rijden   4 comments


Zondag 31 januari 2016.

 

Wij zijn nog van de generatie dat een stukje rijden met de auto een uitje was, iets bijzonders, om met het hele gezin te doen op de zondagmiddag.  Aangezien we vrienden te logeren hebben, hebben we een goed excuus om op deze zonnige zondag eerst naar het strand te rijden en dan de Mercat de Riurau te bezoeken in Jesus Pobre. Herinneringen ophalend toeren we door de nabije omgeving.

IMG_1899-002Dick en ik nemen een biertje en gaan op een bankje zitten terwijl de vrouwen nóg een rondje lopen. Sfeervol en gezellig is het, en met allerlei lekkere dingen voor vanavond, zowel hartig als zoet, lopen we naar restaurant “El Sequer”. Buiten op het terras krijgen we inktvis en paella geserveerd. De gesprekken worden diepgaander naarmate het niveau in de wijnfles zakt. Aan het eind van de middag is de riurau weer leeg en opgeruimd, onder de bomen wordt gepicknickt. Tevreden rijden we weer naar huis. Het was een perfecte zondag en we hebben weer nieuwe herinneringen om later op terug te kijken.

IMG_1930a-001

Posted 31 januari 2016 by Edwin in Geen categorie

4 responses to “Stukkie rijden

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vooruitlopend op de verjaardag van Irene wensen wij jullie met elkaar nog heel veel jaren van mooie herinneringen ….. Grote Groet , Rijk en Ria

  rijk en ria van Eck
 2. Ja, altijd leuk deze markt. Wij waren er ook, alleen iets eerder en ook een bietje gedronken.
  Daarna naar Castell de Castells en bij Castell de Inges gegeten. Was weer top. Is gestegen in de rangorde. Nu op 1. El Baret de Miquel, 2. Castell de Inges en nu drie Julio.
  Fijne dag.

 3. edwin;
  wat doen die lui met de preien ??
  dank&groetuitzweden
  jos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s