Pluis   8 comments


Zonsopkomst-om-7uur48

Zondagochtend 7.45 uur, 4 oktober 2015.

De zon komt weer mooi op, deze keer met wat kleine wolkjes aan een blauwe hemel. De temperatuur is gedaald tot 14,7 graden en het is zoals gebruikelijk ´s ochtends windstil. Gisteren was een geheel bewolkte dag, het werd 24,8 graden en er vielen zelfs wat regendruppels maar die waren onmeetbaar. Vandaag wordt het zonnig met een maximum van 27 graden.

Pluis

Van onze 5 katten wandelen alleen Pluis en Loesje mee. Lulu slaapt uit tegen Cokky aan onder de dekens, het schijnt dat Siamezen graag onder de dekens kruipen. Koepoes en Chico zijn bang voor Pluis dus die blijven dicht bij huis. Even later komt Lulu toch aanhuppelen want wandelen doet ze toch liever dan uitslapen. Als ik weer thuis kom is waarachtig Cokky ook op.

Agenda: vandaag naar Senija, een dorpje hier 5 kilometer vandaan waar een druivenoogstfeest wordt gehouden. Het begint om 9 uur en eindigt om 16.00 uur met een concert van het muziekkorps uit Xaló.

Posted 4 oktober 2015 by Edwin in Geen categorie

8 responses to “Pluis

Subscribe to comments with RSS.

 1. Toen Cokky opstond was voor Lulu natuurlijk de lol er ook af. Jullie krijgen een mooie dag hier dichte mist die eruit ziet of het de hele dag blijft hangen 😒

  • Nee het was andersom hoor, toen Lulu mij buiten hoorde ging ze eruit en toen was de lol voor Cokky eraf, denk ik.
   Het gaat een prachtige dag worden. Nu eerst even met de honden wandelen en een koffie drinken in Lliber. Een lieve kus voor jullie beiden!

 2. Edwin, al jarenlang volg ik je blog vanuit Nederland. Nu ben ik zelf in Xalo en gisteren kwam ik jouw en Cokky tegen op de biologische markt. Erg leuk jullie te hebben gezien en gesproken. De omgeving is geweldig, maar dat had ik al verwacht na het zien van jouw vele foto’s van de Jalon vallei !

  Huib en Marcel
  • Erg leuk om jullie te ontmoeten. Zelf ben ik altijd een beetje bang dat onze foto’s mooier zijn dan de werkelijkheid. Heel fijn dat jullie het hier ook zo mooi vinden en de bevolking vriendelijk. Een mooie vakantie gewenst. En vast nog een keer tot ziens!

 3. Leuk hoor weer eens een ochtend-poezen blog , met zoals altijd mooie foto’s
  gr.grt.RenR

  rijk en ria van Eck
 4. Wat een heerlijke start weer deze morgen, genieten!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s