Lugo   3 comments


IMG_9121-001

Donderdag 24 september 2015.
Langzaam, heel langzaam en met nog niet veel zin wordt de koers richting huis uitgezet. We houden er niet van om op het eind van de vakantie lange stukken te moeten rijden dus proberen we leuke tussenstops te vinden. Lugo heeft een mooie, oude muur om de binnenstad dus dat is een goed excuus om de stad te bezoeken. In zulke gevallen is een Tomtom echt heel handig, om de stad in te komen en om er zo snel mogelijk weer uit te komen. Midden in het centrum parkeren we de auto in een nauwe parkeergarage en we lopen de hele muur rond, zo’n twee kilometer. Hij is heel mooi bewaard gebleven.

Dan twee euro afrekenen voor het parkeren en we rijden weer verder, de stad uit op weg naar een camping op een rustig plekje. We lunchen aan de Camino de Santiago en kijken onze ogen uit naar wat er allemaal langsloopt en -fietst. Er zijn heel wat pelgrims onderweg, van diverse pluimage. Vlakbij Trabadelo zetten we de tent op aan de rivier, de koeien grazen in de wei ernaast en we hebben de hele camping voor ons alleen. En nee, we nemen nooit een stroomplek.

Posted 25 september 2015 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Lugo

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dat zijn prachtige foto’s deze stad is wel heel bijzonder. De Spanjaarden zijn gelukkig niet zo van afbreken en meestal ook niet van helemaal verwaarlozen.
    Lieve kus van Henk en Riet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s