Regen met zand   4 comments


Lulu-bij-badje

Donderdagochtend 7.36 uur, 19 maart 2015.

Vastleggen in volledig scherm 19-3-2015 083014Het was al verwacht dat er veel Sahara zand in de regen zou zitten en het klopt, het water van de jacuzzi is troebel. Hoe langer ik in Spanje woon hoe blijer ik ben met een huis zonder zwembad. Na 15 jaar in Spanje  vinden we de temperatuur van het zwemwater nog maar een maand of drie acceptabel en de rest van het jaar heb je wel de zorg en kosten maar er geen plezier van.

De wolken hangen heel erg laag in de vallei. Het is 11 graden en samen met gisteren is er 9 mm regen gevallen. Gisteren was een dag zonder zon, het werd 12,9 graden en was daarmee de koudste dag van deze maand.
De Valencianen treffen het niet want het is een feestdag vandaag voor de 4,7 miljoen inwoners van comunidad Valencia, vandaag is het San José, Vaderdag en worden vanavond de “Fallas” (de beelden) verbrand.

Geplaatst19 maart 2015 doorEdwin inGeen categorie

4 Reacties op “Regen met zand

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Hai, misschien een tip. Je kan heel betaalbaar en redelijk eenvoudig een zwembad verwarmen met zwarte tyleen pijp, een cv pomp en temperatuur voeler . De voeler zet de pomp uit op de ingestelde temperatuur. Succes. En elke dag een baantje trekken.

  2. zou ze er in springen?

    Herna Jeanette Kampherbeek

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.