Een kleurrijk begin.   11 comments


Pluis

Nieuwjaarsdag 2015.

Onze katten zorgen er wel voor dat ik om 7 uur wakker ben. En dat komt mooi uit want nadat ze eten hebben gehad en ik de houtkachel heb aangemaakt zorgt de opkomende zon voor een kleurrijk begin. Voor het eerst verliep de jaarwisseling iets minder rustig. Tot onze verbazing werd ergens richting Gata de Gorgos vuurwerk afgestoken. Loesje werd een klein beetje zenuwachtig maar het het was ver weg en de andere katten bleven rustig. Spanjaarden zijn gek op georganiseerd vuurwerk maar het begrip “particulier vuurwerk” kennen ze gelukkig niet.
Door een beetje wind uit zee vroor het maar licht vannacht. De afgelopen 2 nachten vroor het flink hier op de bodem van de vallei, met -3,1 en -3,3 graden waren dit de twee koudste nachten van 2014. Het verschil met Benissa en andere weerstations langs de kust was zelfs zo groot dat ons weerstation iedere nacht automatisch door Wunderground van de kaart werd gehaald.

Posted 1 januari 2015 by Edwin in Geen categorie

11 responses to “Een kleurrijk begin.

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gelukkig nieuwjaar vanuit een stralend blauw Limburg, met oranje zonnestralen over een wit berijpt landschap. Laat het licht maar weer schijnen! Leef het leven, ook in 2015

  • Jij ook een gelukkig 2015! Inmiddels schijnt ook hier de zon en de honden hebben natuurlijk geen idee van nieuwjaarsdag. We gaan dus naar het pleintje in LLIber wandelen voor een bakkie.

 2. Een heel gezond , sportief en voorspoedig 2015. Met veel prachtige foto’s voor de volgers…..
  Lieve Groet,
  Rijk en Ria

  Rijk en Ria van Eck
 3. Bedankt voor alle mooie blogs het afgelopen jaar, ga daar vooral mee door want ik volg ze graag. Beste wensen voor jullie beiden, hartelijke groet uit Delft
  Emie

  • Ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst vanuit Spanje. Tja, we hebben deze maand precies 8 jaar ons weblog en soms kost het wel eens moeite om het vol te houden. Maar we gaan ons best doen!

 4. Natuurlijk wensen ook wij jullie een voorspoedig en gezond nieuwjaar. En bedankt voor al die mooie foto’s en verhalen over de vallei en omstreken.

  Roswitha en Arthur
 5. Een gelukkig en een gezond 2015 gewenst vanuit een stormachtig Julianadorp. Veel reis- en fietsplezier in het nieuwe jaar toegewenst. Ook wij blijven jullie natuurlijk via het blog volgen, dus volhouden………
  Hartelijke groeten Erik en Elly

 6. folle lok en seine yn it nije jier foar jim yn Xalo..
  Blijf vooral bloggen en fietsen en kampeerreisjes maken.
  Wij genieten van de verhalen en prachtige foto’s, steken er een boel van op en komen door dit blog op plekken en in plaats(je)s die we zelf waarschijnlijk nooit hadden ontdekt.
  groet, willy

 7. Voor jullie en de poezenbeesten het allerbeste in het nieuwe jaar. Veel gezondheid, gezelligheid en geluk vanuit Frankrijk.
  Heb je nog fiets/kampeertrips gepland?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.