Fotowedstrijd.   2 comments


Barquita-de-papel

Zaterdag 27 december 2014.

DeelnemersAls vice-voorzitter van de fotoclub moet ik natuurlijk wel meedoen, maar eigenlijk is het niet aan mij besteed, zo’n fotoralley. Een man of dertig meldt zich om negen uur ’s ochtends in de bibliotheek, mopperend op de koude, om te horen wat de onderwerpen zijn voor dit jaar. Het deelnemersveld is erg divers, van een stel meiden uit het dorp die net begonnen zijn aan de beginnerscursus tot ervaren mannen uit omliggende dorpen. Morgen tussen de middag moeten we de geheugenkaart van de camera met 9 foto’s inleveren. De eerste foto moet, als controle, van het formulier zijn dat we net hebben gekregen. Op de achterkant staan lijntjes getekend. Het is dat Cokky weet dat er een bootje uit gevouwen moet worden én dat er na lang zoeken iemand in een bar zit die weet hoe dat moet anders was foto één al mislukt. Het bestuur heeft zich uitgesloofd om het ons lastig te maken: er moet ook een creatieve foto gemaakt worden met als thema “incongruentia”. Dat moet ik eerst opzoeken in het woordenboek: “gebrek aan overeenstemming, feit dat dingen niet bij elkaar passen”. Nou, maak daar maar eens een foto van. Wacht, als ik Vicente nu onder en klok zet die precies op negen uur staat, dan heb ik iets wat niet bij hem past. Jammer, hij vindt het geen leuk grapje.

Os-in-Xalo

Na een almuerzo met twéé carajillo’s valt de opdracht al wat minder zwaar, en als we de Festeros met de os tegenkomen heb ik de “foto social” al gauw gemaakt. Op weg naar huis is het geen enkele moeite om een mooie foto van de “ceps” , de druivenstruiken te maken. Het begin is er.

Hijo-de-KikoCeps

Posted 27 december 2014 by Edwin in Geen categorie

2 responses to “Fotowedstrijd.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ik zag gisteren al bij de rotonde voor het benzinestation mannen op hun rug en buik liggen om mooie plaatjes te schieten van de stalen kunstwerken.
    Was dat ook voor de wedstrijd of was dat voor een ander thema?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.