Oefenen.   3 comments


Zaterdag 8 november 2014 (door Cokky).

Punten, lijnen en texturen: na de les in compositie duizelt het me. Op de biologische markt in Benissa, die voor de eerste keer gehouden wordt (Mercat dels Porxes, 2e zaterdag van de maand), probeer ik huiswerk maken voor de volgende les van de fotocursus: een foto met één punt, met twee punten, met één lijn. Het gaat niet, er zijn teveel leuke dingen te zien die zich niet laten vastleggen binnen de opdracht. De locatie, bij de fontein op het het plein bij de kathedraal, is prachtig. De Festeros vieren hun halfjaarsfeest dus overal klinkt muziek en de gewone groentemarkt is iedere week wel een bezoek waard. Bovendien fotografeert het lastig als je beladen bent met tassen vol lekkere dingen. Dus moet het maar even zoals gebruikelijk: op gevoel. ” Intuïtief” noemt Pepe dat en dat klinkt veel beter. Nou ja, ik heb nog zes dagen om mijn huiswerk te maken.

Posted 8 november 2014 by Edwin in Geen categorie

3 responses to “Oefenen.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Fantastisch. Alleen een vraag: hoe komen jullie toch er achter wanneer er bepaalde feesten, markten etc zijn in deze omgeving, Denia, Xalo en omgeving. Dus echt in onze dorpjes.
    Alvast dank, Regina

    • Goed opletten! Er hangen (kleine) aankondigingen in bars, bij bakkers enzovoorts. Lees de reclameblaadjes, luister naar de radio, volg de gemeente en andere organisaties op Facebook. Ze zijn hier niet zo van het lang van te voren aankondigen, de meeste publiciteit is hooguit een week voor het evenement. Groeten, Cokky

  2. Ik ben benieuwd naar de cursusfoto’s!

    gerrit en anneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.