Naar de toren in Moraira.   2 comments


Moraira1

Zaterdag 27 september 2014.

Om tien uur ´s ochtends ligt het strandje al vol vastberaden toeristen. Er is regen voorspeld, het is nog niet eens warm, maar ja: als je vakantie hebt moet je iedere minuut goed besteden. Er wordt zeilles gegeven, er zijn mensen aan het zwemmen, aan het stand-up peddelen of hoe dat ook mag heten en rubberboten vol in duikpak gestoken toeristen die de onderwaterwereld gaan bewonderen, varen de baai uit. Wat ons betreft is de zomer over, we wíllen dat het over is, we willen weer wandelen. De afgelopen maanden was het te warm. Ook vandaag is het nog best warm als we omhoog lopen door de sjieke villawijk, maar bovenop bij de Torre d´Or is het heerlijk. We maken een foto van een blond Engels meisje met haar mobieltje, stellen een groep Belgen teleur omdat we geen koud bier meebrengen en houden pauze bij de toren.

Het is niet erg helder vandaag, toch kunnen we ver kijken langs de kust, zowel richting Calpe als richting Jávea. Na de regen komen de eerste bloemen aarzelend in bloei. Weer beneden laten we ons toch verleiden door het aanlokkelijke terras langs het strand van El Portet. In de schaduw van een parasol, met een koel drankje in de hand, kijken we uit over de baai. En dan is het toch net vakantie.

Posted 27 september 2014 by Edwin in Geen categorie

2 responses to “Naar de toren in Moraira.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ziet er gezellig uit daar op dat terras. Ook fijn om weer te kunnen wandelen na al die hitte.
    Lieve kus 🙂

    • Vanochtend heb ik ook een dik uur met de honden gewandeld. Paraplu mee want het zou gaan regenen. Leek mij zo heerlijk om door de regen te lopen, maar ja, het is Spanje hè. Dus er kwam geen regen. En als ik nu naar buiten kijk ziet het er wel dreigend uit, maar of er wat komt?

      Lieve kus terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.