Tapas eten in Benissa.   6 comments


tapas1

Zaterdag 2 augustus 2014.

We kunnen het maar niet eens worden: wat was de lekkerste tapa die we gegeten hebben? Cokky stemt voor de gazpacho van aardbei met wilde zalm, Raymon nomineert die met dat kleine gebakken eitje in dat leuke straatje, Marita vindt voor het eerst van haar leven iets met vis lekker en ik kan niet kiezen tussen de crèpe met chocoladesaus of ook die met dat gebakken eitje. Het gaat natuurlijk niet alleen maar over eten: we bestuderen ook de kunst en de cultuur: er is een tentoonstelling in de straten van kunstwerken, “art al ras”. We sluiten onze wandeling door Benissa af op het plein bij de kathedraal en over wat de leukste en origineelste tapa van de jaarlijkse Ruta de Tapas is zijn we het snel eens: de hamburger van ijs bij Heladeria Jijonenca!

Posted 2 augustus 2014 by Edwin in Geen categorie

6 responses to “Tapas eten in Benissa.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Water staat in mijn b…., mond ! Zouden die dingen van de winter ook nog hebben ! Of wordt ’t dan weer almuerzo na een keuring ?

  2. Wat hebben jullie het toch zwaar!!

  3. Ja, dat ben ik met je eens Anya. Ieder jaar zeggen we gaan dat ook een keertje doen. Edwin jullie doen dat ieder jaar hè. Om hoelaat begint het? Is het de komende week nog?

    • Ja, komend weekend is het laatste weekend. Het is op donderdag, vrijdag en zaterdagavond van half 8 tot 11 uur. De bars die meedoen en de tapas die ze speciaal voor de route maken staan in een foldertje, waar ook de plattegrond in staat. Kijk op: Via de link kan je het boekje vast downloaden. Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.