Weer thuis.   11 comments


Naar-huis

Donderdag 4 april 2014.

Net voor de landing op het vliegveld van Alicante een prachtige zonsondergang boven de wolken. Wolken? Ja best nog veel. De dagen dat ik in Nederland was waren in Spanje wat minder. Het heeft zelfs geregend. Regen met zoveel zand erin dat het meer water kost om alles weer schoon te krijgen dan het heeft opgeleverd. Het regende 7 mm. Een heel erg droog jaar tot nu toe. In totaal viel er 40 mm in 2014, tegen 335 mm verleden jaar.

Posted 4 april 2014 by Edwin in Geen categorie

11 responses to “Weer thuis.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hoi Edwin, ik ben ook weer thuis. Had je niet wat zon in Nederland achter kunnen laten ;-). We hebben het weer naar ons zin gehad met onze trainingsstage bij Patrick & Kathy. Zelfs mijn maat Henk, die toch een echte francofiel is, heeft genoten en wil volgend jaar weer mee. Mijn verwachting is dat de groep volgend jaar nog wat groter wordt hahaha. Gr Martin

    • Mooi Martin. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Het is natuurlijk ook een geweldig gebied om te trainen hier. Morgen stap ik weer op de fiets. O, ik heb Nederland zonnig achtergelaten hoor, wel een beetje smog dus zo helder als hier was het niet maar wel lekker warm.

  2. Je hebt de zon eerst meegebracht en nu weer mee terug genomen. Eind van de maand weer? Hier geen last van Sahara zand alles is nog blinkend schoon goed werk verricht.

    Henk en Riet.
  3. Vanmiddag de huurauto met zand afgeleverd in Alicante. Lag nog zoveel zand op de auto, dat je er een klein terras van kon aanleggen.

  4. Wat een rotzooi die stofregen. We zijn al 2 dagen bezig op de troep op te ruimen haha. Ben benieuwd naar het thema morgen van de Eco markt.

  5. Was weer een gezellige markt en wat een heerlijk weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.