Easy money.   8 comments


ITV-Ondara

Maandag 24 maart 2014.

Cor zal ik missen, na vier maanden overwinteren ben ik mijn trouwe medewerker autokeuringen bij Easy Money b.v. kwijt. Jaren geleden vroeg Gareth, the British Mobile Mechanic, of ik de autokeuring kon doen. Hij komt aan huis van zijn (Engelse) klanten de servicebeurt doen en wij gaan met de auto naar de keuring. “Easy Money”, zei Gareth want je hoeft weinig anders te doen dan in een auto te rijden. Natuurlijk kan ik het alleen maar met Cokky erbij is het gezelliger.

Oude-sticker-ITVSticker-ITV-verwijderen

Na honderden keuringen was Cokky het zat en kwam ik op het idee om vriend Cor bij ons bedrijf aan te stellen. Ik werd CEO van Easy Money, Cokky bevorderde ik tot office manager en Cor is algemeen medewerker. Omdat hij de Spaanse taal niet machtig is en grote ervaring heeft in alle soorten drukwerk bestaat zijn taak uit het verwijderen van de oude raamsticker en opplakken van de nieuwe mits de auto is goedgekeurd. Nee, onderschat deze taak niet. Zonder leesbril is het voor mij zelfs onmogelijk, gelukkig is Cor brildragend en weet heel voorzichtig de nieuwe sticker van de onderlaag te pulken zonder dat hij uit elkaar valt. Ook het verwijderen van de oude sticker is een vreselijke klus waarvoor je nagels en geduld nodig hebt.

Nieuwe-sticker-ITVCor-Fratelli

Zit de nieuwe sticker eenmaal netjes op de wettelijk voorgeschreven plek, rechtsboven op de voorruit dan zit Cor zijn taak erop. Als beloning voor ons harde werken gaan we dan naar Fratelli’s voor een uitgebreide almuerzo. Het moet gezegd worden, sinds Cor bij Easy Money in dienst is zijn alle auto’s goedgekeurd. Cor, het gaat je goed in Nederland, we zullen je specialisme missen bij Easy Money b.v. Tot volgend jaar!

 

Posted 24 maart 2014 by Edwin in Geen categorie

8 responses to “Easy money.

Subscribe to comments with RSS.

 1. Er Gaat Niets Boven Betrouwbaar Personeel …
  Gr.Grt.
  Rijk en Ria.

  Rijk en Ria van Eck
  • Hij wordt in hoge mate gewaardeerd binnen ons bedrijf. Het doet mij dan ook een genoegen om als CEO van Easy Money mede te delen dat Cor per volgend jaar bevorderd is tot After sales manager.

 2. Ja, beste mensen het kan snel gaan in sommige carrieres, binnen het jaar zo’n promotie…
  Maar er staat ook aan het hoofd van Easy Money een vakkundige man die talenten onmiddelijk herkent…
  Nee, ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben bij mijn huidige werkgever, hoop wel dat onze officemanager snel mijn jaaropgave opstuurt voor mijn belastingaangifte !

 3. Welnee….. Edwin en ik zijn voor onze almuerzo’s totaal € 8.00 kwijt, geven nog een beetje tip en men laat dat aan iedereen weten door de bel te luiden achter de bar. We hebben samen uitgerekend voor dat gene wat we krijgen zijn we ongeveer € 38.00 kwijt inNederland !

 4. Nee dat klopt….we zitten inmiddels op onze hotelkamer in de buurt van Pamplona na goed 600 km gereden te hebben.
  Hebben vanmorgen met weemoed afscheid genomen van de Jalon vallei na 4 geweldige maanden. We hebben het heel gezellig gehad en veel gelachen en dat kwam mede door Cokky en Edwin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.