Komkommerkruid.   2 comments


Komkommerkruid

Woensdagochtend 8.30 uur, 12 maart 2014.

Zo, vandaag hebben de Franse fietsers een rustdag. Kan ik mooi even een ochtendfoto plaatsen. Deze keer van bloeiend komkommerkruid. De zon schijnt nog steeds maar er pakken zich dikke wolken samen. Er zou best nog eens een onweersbui kunnen ontstaan. Regen zou welkom zijn want het laatste buitje van maar 8 mm dateert van 18 januari. Maanden zonder serieuze regen dus. Het is de vallei aan te zien, minder groen en ook bloeien er minder bloemetjes. Gisteren was een prachtige zonnige dag met weinig wind, het werd 18,9 graden.

Agenda: een autokeuring en vanmiddag weer met een paar katten naar de dierenarts, de hele bups, op Lulu na, is ziek. Het is een soort zware verkoudheid, braken, snotteren, keelontsteking maar Chico is alweer helemaal de oude.

Posted 12 maart 2014 by Edwin in Geen categorie

2 responses to “Komkommerkruid.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anneke (de enige poes die hier nog over is) is ook zwaar verkouden, al sinds onze reis naar Koeweit en omstreken. Wel aan het werk. Het zal toch geen kattenziekte zijn? Er wordt niet gebraakt, maar de andere verschijnselen zijn van toepassing.
    Verder is het hier Warm (nou ja, lekker), Droog, Zonnig, en Weinig Wind. Kortom: tijd voor een zonnige lunch, en daarna naar buiten.

    Groet,
    Gerrit

    • Gerrit geniet er maar van. Hier net buitje gehad, helaas maar 0,6 mm. We hebben eigenlijk 60 mm nodig of meer maar ik ben bang dat het niet gaat lukken. Ik adviseer om met Anneke naar de dierenarts te gaan. Lekker dichtbij en ze hebben middelen die echt snel werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s