Restaurant Nou Portet.   10 comments


Nou-Portet-Pan

Woensdag 22 januari 2014.

Die ene bar op het hoekje is al weer dicht, dat Duitse restaurant geven we geen half jaar, en die Engelsman die eerst bij La Pista in de keuken stond en toen voor zichzelf begonnen is, is ook al weer vertrokken. Het verloop in de horeca is groot. Zaken gaan open en worden net zo snel weer gesloten. Verhalen doen de ronde over uitbaters die zelf meer drinken dan ze verkopen of die in het holst van de nacht vertrekken met achterlating van een hoge huurschuld. Vaak zit er al snel weer een nieuwe uitbater in het pand, even een ander verfje op de muur, wat andere schilderijtjes ophangen, en hup, de tent kan weer open, meestal onder dezelfde naam als van de voorganger. Tegenwoordig wachten we een poosje af voordat we een vernieuwd restaurant gaan uitproberen, laat ze eerst de kinderziektes maar oplossen.

Ensalada-queso-de-cabraRestaurant-Nou-Portet

Vroeger kwamen we wel eens bij El Nou Portet, aan de weg naar Orba, met zijn eigenzinnige maar vakkundige eigenaar. Nu zit er al weer een tijd iemand anders in en de geluiden zijn positief. Het regent en vrienden moesten voorproeven, dus dit was het juiste moment voor een bezoekje.

La-cuentaTong-Nou-Portet

Een menu kost, afhankelijk van het hoofdgerecht, tussen de 13 en 30 euro. We zijn prettig verrast door het vriendelijke en meertalige personeel en de prijs/kwaliteitsverhouding van het eten. Het menu is inclusief een halve fles wijn p.p. Deze komt op de lijst, waarbij de volgende vakjes zijn aangevinkt: dichtbij, geschikt voor met visite, goed eten, lekker stoelen, op een mooie plek.

Posted 22 januari 2014 by Edwin in Geen categorie

10 responses to “Restaurant Nou Portet.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tja, we hebben er drie keer gegeten na het vertrek van Pepe, maar helaas…de eerst keer frambozenjam bij de pato, de tweede keer taai vlees en de laatste keer …weet ik niet meer maar wel dat we zeiden…nee niet meer 😉

  2. Ben benieuwd met welk restaurant deze gerechten te vergelijken zijn. Zelfs de carajillo kan verschillen. Niet onbelangrijk.
    Vandaag geluncht in mijn favoriete Old Dutch restaurant in Rotterdam. Foie gras en pata negra. Andere prijzen, maar wel lekker. Zelfs mijn Belgische relatie was onder indruk.

  3. Vandaag koffie met appelgebak bij het Rijksmuseum, €14,80!! Daar heb je in Spanje een kompleet menu incl.wijn voor!!!

  4. Inderdaad, ee heel prettig restaurant met lekker eten en vriendelijke bediening. Echt een aanrader

  5. Gaan we in februari zeker uitproberen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.