Zonsopkomst.   4 comments


Zonsopkomst-om-8uur5

Maandagochtend 8.05 uur,  2 december 2013.

De zon blijft achter een dunne wolkenband verscholen. Het is 3,7 graden en windstil. Hier dichterbij de kust heeft het meer geregend dan in het binnenland en dat is maar goed ook anders had er daar wel een meter sneeuw gelegen. In totaal viel er 63,4 mm regen. Het werd 10,9 graden. Vergeleken met vorig jaar lopen we met 676 mm nog wat achter met de hoeveelheid regen. Toen viel er in totaal 745 mm. Afwachten of er nog wat bijkomt deze maand. Normaal regent het in december minder dan in november maar alles kan in de natuur.

Posted 2 december 2013 by Edwin in Geen categorie

4 responses to “Zonsopkomst.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hier is de afgelopen dagen 30/11 – 1/12 86mm gevallen, dus nu winnen wij 😉

    • Gefeliciteerd! Had ik wel verwacht. Naarmate we gisteren naar de kust kwamen ging het harder regenen. Ik denk dat het warme zeewater nu voor heel wat regen heeft/kan zorgen. Afwachten hoe het verder gaat dit jaar.

  2. Edwin, hopenlijk is de meeste regen gevallen, want ik kom zaterdag met een paar wielrenners van het rabo develpment team naar llosa de camacho om te trainen ( die jongens in ieder geval) Zijn de verwachtingen gunstig voor volgende week?
    gr willem

    • Meestal veel beter dan in Nederland en Begië! Tja, het is natuurlijk altijd moeilijk te zeggen en meer dan een paar dagen vooruit is nog steeds altijd erg moeilijk te voorspellen. Het wordt wel warmer zo rond de 15 graden. Misschien kom ik je nog wel tegen! (Als het weer goed is)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s