Even heen en weer naar Nederland.   3 comments


(door Cokky over  vrijdag 24 augustus 2012.)

 

“Jullie slapen in de varkensstal en het ontbijt wordt geserveerd in de koeienstal”, zegt Emmie terwijl ze ons rondleidt. Kijk, dat zijn mededelingen waarmee je mijn familie een groot plezier doet. We zijn ontvangen met een kopje thee met een wafel en vers fruit uit eigen tuin erbij en nu kijken we onze ogen uit in deze prachtige Bed & Breakfast. Het is de eerste keer dat we in een B&B verblijven en we hebben er meteen eentje die zó uit een interieurtijdschrift lijkt gestapt.

“Ga je naar de Floriade, dan weten wij nog wel een leuk adresje om te slapen!” hadden René en Francine gezegd en we zijn vol vertrouwen op hun advies afgegaan. Terecht: de kamers zijn erg sfeervol, de verzorging is super en de plek is heerlijk. Terwijl gastheer Gijs schoffelt in de moestuin geeft gastvrouw Emmie tips over de omgeving. Nooit geweten dat het hier zo mooi is en dat er zoveel leuks te doen was in deze omgeving.
We ontbijten uitgebreid, we zitten heerlijk in de tuin van “De Stapper” en we genieten van Limburgs bier en Limburgse vlaai. We wandelen een stukje langs de Maas, dineren in Arcen, winkelen in Venlo, bewonderen de Maasboulevard, gaan naar de Floriade en zouden hier wel een hele week willen blijven. Maar de plicht roept, we moeten weer naar huis. Jammer, als we de kans krijgen gaan we zeker nog eens terug.

 

 

Geplaatst28 augustus 2012 doorEdwin inGeen categorie

3 Reacties op “Even heen en weer naar Nederland.

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. ôs Limburg!!
    Cokky, dat ziet er geweldig uit! Jammer dat we van hieruit geen B&B “nodig” hebben aanstaand weekend. Heb je nog aanraders voor de Floriade? We gaan met reizende-wandel-natuur-fotografeer-moestuin-bio-streekproducten liefhebbers erheen.

    • Even geduld, morgen komt er een blogje over de Floriade.

    • Wees op tijd, parkeren en shuttlebus slokken veel tijd op. Aan het eind van de dag zijn een aantal dingen niet meer bemand, dus zorg ervoor dat je bv. het Huis van de Smaak tijdig bezoekt. Eerst even met de kabelbaan is wel handig, dan heb je een overzicht. De bewegwijzering is vrij algemeen dus je moet de plattegrond steeds bij de hand houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: